Αντίστροφη μέτρηση για το «θρίλερ» του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ της Πάτρας φαίνεται ότι έχει αρχίσει, καθώς όλο και περισσότερα νέα στοιχεία για τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τόσο γιατροί όσο και νοσηλευτές στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα, το τρίτο και τελευταίο παιδί της οικογένειας, βάζουν φωτιά στην υπόθεση θρίλερ με τις καταθέσεις τους στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, τις οποίες αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με το Mega, δώδεκα – δεκατρείς από τους συνολικά 70 εργαζόμενους από τέσσερα νοσοκομεία που έχουν κληθεί να καταθέσουν ανέφεραν πως η ενημέρωση τους από τη μητέρα έγινε με καθυστέρηση στα δυο κρίσιμα συμβάντα που είναι όταν υπέστη ανακοπή στο Καραμανδάνειο στις 11 Απριλίου του 2021 και στο δεύτερο περιστατικό που οδήγησε στο θάνατό του στο νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

Στα τρία από τα τέσσερα νοσοκομεία αναφέρουν πως η 33χρονη ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο για το παιδί της, ενώ νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο και την παιδιατρική του Ρίο κατέθεσαν πως τους είχε ρωτήσει αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης πάντως βρίσκεται στις περιγραφές της ίδιας της μητέρας των τριών κοριτσιών της για τις τελευταίες στιγμές τους, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών βλέπει από το 2019 μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο τα παιδιά της 3,5 ετών, 7 μηνών κι 9 ετών να πεθαίνουν το ένα μετά το άλλο και αναφέρει στις συνεντεύξεις της παρόμοια συμπτώματα τις στιγμές που ψυχορραγούν, οδηγώντας έτσι τους επιστήμονες σε επαναξιολόγηση των αρχικών ευρημάτων τους.