Ραγδαίες εξελίξεις στο «θρίλερ» της Πάτρας - «Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξέρουμε τι έχει συμβεί»

Να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου που εξακολουθεί να καλύπτει τους ανεξήγητους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, προσπαθούν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, oι έρευνες για την υπόθεση έχουν μπει στην τελική ευθεία, με τον ιατροδικαστή, Σωτήρη Μπουζιάνη να επιβεβαιώνει ότι το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.

Το πόρισμα της άτυπης επιτροπής ιατροδικαστών συντάσσεται και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που κινούν τα νήματα στη μεγάλη έρευνα αξιολογούν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Αρχές της επόμενης εβδομάδας πιστεύω θα ξέρουμε τι έχει συμβεί. Έχουν βρεθεί σωρεία φαρμακευτικών ουσιών και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ξέρουμε αν πρόκειται για την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η Τζωρτζίνα ή αν αφορούν άλλες ουσίες», ανέφερε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αδερφή της μητέρας χαρακτηρίζεται από αστυνομικές πηγές ως ένα από τα πρόσωπα κλειδιά στην υπόθεση. Ήταν στο σπίτι τη νύχτα που έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή της μικρής Ίριδας, εκείνη που για πολλά γεγονότα έδωσε δύο διαφορετικές εκδοχές. Για τις ώρες που η μικρή ξύπνησε και αργότερα εντοπίστηκε νεκρό στην κούνια του, για τις σχέσεις που είχε το ζευγάρι και για τα προβλήματα υγείας της αδερφής της,  καθώς η ίδια έχει διαψεύσει πως η 33χρονη έδινε μάχη με σοβαρή ασθένεια, όπως έγραφε σε μια σειρά από αναρτήσεις της.

«Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε! Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά», γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της, η αδερφή της μητέρας.