Σοκ στην Κηφισιά - Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά της οικογένειας για την οποία δούλευε

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία οικιακή βοηθός σε σπίτι στην Κηφισιά συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία με την κατηγορία ότι φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά οικογένειας, τα οποία πρόσεχε.

Όπως μετέδωσε το Star, πρόκειται για μια 28χρονη που εργαζόταν ως εσώκλειστη οικιακή βοηθός σε βίλα στην Κηφισιά όπου διαμένει η οικογένεια που έχει τρία παιδιά, ένα αγοράκι και δύο κοριτσάκια.

Την αστυνομία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ειδοποίησε ο πατέρας των παιδιών ο οποίος σοκαρισμένος διαπίστωσε ότι στο κινητό της οικιακής βοηθού υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, οι γονείς ενημερώθηκαν από το μικρό αγόρι για ό,τι συνέβαινε.

Η 28χρονη συνελήφθη από την Άμεση Δράση και υποστήριξε πως «τραβούσε τις φωτογραφίες για πλάκα», σύμφωνα με το Star. Ωστόσο, όπως προέκυψε από την έρευνα, η οικιακή βοηθός έχει στείλει τις φωτογραφίες των παιδιών σε τουλάχιστον επτά διαφορετικά άτομα μέσω του διαδικτύου.

Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.