Αυτός είναι ο 33χρονος που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη (Video)

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη, από τον 33χρονο Πολωνό, τότε, σύντροφο της μητέρας του αγοριού.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ένας μυστηριώδης πληροφοριοδότης μετά από μια σύλληψη στα νότια προάστια, το ψέμα της 29χρονης μητέρας ότι ο πρώην σύζυγος της επέστρεψε από την Πολωνία για να πάρει τον γιο του και η πληροφορία ότι ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου αγοριού εδώ και χρόνια νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική στην πόλη Βάρτα της Πολωνίας, αποτέλεσαν τους βασικούς άξονες για να εξιχνιαστεί από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής η εν ψυχρώ δολοφονία του μικρού Ανδρέα.

Στο δώμα της οδού Σκιάθου στην Κυψέλη εκτυλίχθηκε η τραγωδία πριν από πέντε χρόνια, τον Ιανουάριο του 2017. Σε αυτό το σπίτι ο 7χρονος κακοποιούνταν συστηματικά από τον 33χρονο Πολωνό αλλά και από την 29χρονη μητέρα του, την ώρα που οι γείτονες άκουγαν αρκετά συχνά τα ουρλιαχτά του 7χρονου.

Στο δώμα, όπως φαίνεται από το βίντεο του Μega, ίσα που χωράει το κρεβάτι του νέου ενοικιαστή και η ντουλάπα του. Το δωμάτιο ίσα που χωράει ένα στρώμα ριγμένο στο πάτωμα. Στα αριστερά είναι η κουζίνα του δωματίου, μια πολύ μικρή κουζινούλα. Σε αυτά λοιπόν τα ελάχιστα τετραγωνικά ο μικρός Ανδρέας Ανδρέας έχασε τη ζωή του, γιατί το παιχνίδι του ενόχλησε τον σύντροφο της μητέρας του. Ο 33χρονος αφού σκότωσε τον 7χρονο, έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τάφο προκειμένου να κρύψει το άψυχο πτώμα του.

Το Mega δημοσίευσε σήμερα τη φωτογραφία του 33χρονου που δολοφόνησε με βάναυσο τρόπο τον 7χρονο Ανδρέα. «Του έβαλα την ταινία και τον άφησα. Ήθελα να μη μιλάει. Θα του την έβγαζα όταν το αγόρι θα είχε κάτσει φρόνιμα», ισχυρίστηκε ο 33χρονος.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός ο 33χρονος είναι στη Μύκονο, μαζί με μια άλλη γυναίκα και όχι με τη μητέρα του άτυχου 7χρονου.