Φρικιαστικά στοιχεία για τη δολοφονία του 7χρονου στην Κυψέλη-Σε αυτόν τον αυτοσχέδιο τάφο έκρυβαν τη σορό η μητέρα και ο σύντροφός της

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το ότι μια μητέρα κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό τον θάνατο του 7χρονου γιου της επί πέντε χρόνια, έχοντας μάλιστα κρυμμένα τα οστά του στη βεράντα του διαμερίσματός της στην Κυψέλη.

Ανακοίνωση σχετικά με το φρικτό έγκλημα στην Κυψέλη εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Η 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος Πολωνός πρώην σύντροφός της συνελήφθησαν, αργά το βράδυ της Παρασκευής, για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της, το 2017, στο διαμέρισμά τους στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 7χρονο αγοράκι βασανίστηκε πριν χάσει τη ζωή του. Ο Πολωνός, τότε σύντροφος της μητέρας του, τον έβαλε τιμωρία όρθιο, δίχως να του δίνει φαγητό και νερό. Όταν το παιδί διαμαρτυρήθηκε, το τύλιξε με μονωτική ταινία και του προκάλεσε θάνατο δια ασφυξίας, ενώ η μητέρα που ήταν παρούσα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έκανε το παραμικρό για να το αποτρέψει.

Η ανείπωτη αυτή τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 2017 και εξιχνιάστηκε σήμερα. Οι δύο τους ομολόγησαν το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφού σκότωσαν το παιδί ο 33χρονος έφτιαξε τσιμεντένια κατασκευή όπου έβαλε την σορό του αγοριού και την τοποθέτησε στη σκεπή του δώματος όπου συζούσε με την 29χρονη. Στη συνέχεια, όταν μετακόμισαν μετά από 2 χρόνια πήρε τα οστά του παιδιού και τα έβαλε σε μια εργαλειοθήκη την οποία τοποθέτησε σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του νέου διαμερίσματος που νοίκιασαν.

Κατόπιν, έρευνας που έγινε το πρωί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα εντοπίστηκε στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, η εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Ακολουθεί, αναλυτικά, η ανακοίνωση, μαζί με φωτογραφικό υλικό από την Ελληνική Αστυνομία:

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της. Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σορό του 7χρονου. Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

 

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη.