Επίθεση - σοκ σε καθηγήτρια στο Νέο Ηράκλειο - Άνδρας τη νάρκωσε μέσα στο αυτοκίνητό της

Πραγματικό εφιάλτη έζησε μια καθηγήτρια το βράδυ της Δευτέρας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όταν δέχθηκε αιφνιδιαστικά επίθεση από άγνωστο, λίγα λεπτά αφού είχε μπει στο αυτοκίνητό της.

Ο άγνωστος άντρας, όπως μετέδωσε το Mega, προχώρησε προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, της ακούμπησε ένα βρεγμένο πανί στο πρόσωπό της και τη νάρκωσε. Σύμφωνα με την καθηγήτρια, το πανί αυτό είχε μία περίεργη μυρωδιά.

Τη στιγμή της επίθεσης από το σημείο πέρασε ένας διανομέας και ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω του το βρεγμένο πανί. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με κάτοικους της περιοχής να βγαίνουν από τα σπίτια τους για να βοηθήσουν την γυναίκα.

Λίγο πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος ξεκίνησε να μιλάει με την καθηγήτρια. Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, πήρε το βρεγμένο πανί και απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με το Mega, ο δράστης που επιτέθηκε στην καθηγήτρια, ήταν μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και μιλούσε σπαστά ελληνικά, ενώ ο άντρας που μάζεψε το πανί ήταν περίπου 50 ετών.