Πρωταγωνιστής και σε άλλο επεισόδιο, την ίδια μέρα, φέρεται να ήταν ο 23χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του Άλκη

Σε ένα ακόμη επεισόδιο φέρεται να ενεπλάκη ο 23χρονος που συνελήφθη για τη στυγνή δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2), την ίδια μάλιστα ημέρα με το τραγικό συμβάν.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για χούλιγκαν γνωστό στους κόλπους της αστυνομίας με συμμετοχή και σε άλλα περιστατικά οπαδικής βίας, όπως για παράδειγμα τα επεισόδια στην πεζογέφυρα του Βόλου, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εις βάρος έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση για παλαιότερη επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή Χαριλάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, ο 23χρονος φέρεται να είχε συμμετοχή και σε επεισόδιο που εκτυλίχθηκε λίγες ώρες πριν τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του που εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στο οποίο μάλιστα πρωτοστάτησε κιόλας.

Το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Volleyleague, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (31/1) στο κλειστό «PAOK Sports Arena» και στο οποίο ο 23χρονος αλλοδαπός παραβρέθηκε. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ και ολοκληρώθηκε περίπου στις 22.30.

Δύο ώρες αργότερα, ο 23χρονος επιβιβάστηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που μετέφερε τους μετέχοντες στη δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου και στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Άλκης Καμπανός, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα.

Πηγή: grtimes.gr