Παρατείνεται το «θρίλερ» της υπόθεσης βιασμού στη Θεσσαλονίκη - Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών από την Ελβετία

Η αγωνία για το περιεχόμενο του φακέλου με τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, παρατείνεται, καθώς τη Δευτέρα τελικά αναμένεται να αποσταλούν αυτά από την Ελβετία.

Αν και σήμερα αναμένονταν τα αποτελέσματα από το εξωτερικό, σύμφωνα με το voria.gr, αργά το απόγευμα της Παρασκευής το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης επικοινώνησε με το Εργαστήριο του ΑΠΘ και ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα από τα ούρα της 24χρονης θα αποσταλούν μέσω email τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στo voria.gr αν και αρχικά τα αποτελέσματα από τη Βέρνη θα έφταναν σήμερα, Παρασκευή, οι Ελβετοί ενημέρωσαν πως αυτά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το δείγμα της 24χρονης αξιολογείται ενδελεχώς από άτομα του εργαστηρίου μέχρι να φθάσουν στον διευθυντή, ο οποίος θα τα υπογράψει και θα τα αποστείλει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τη Δευτέρα πλέον, όποτε και θα φτάσουν τα αποτελέσματα στο Εργαστήριο του ΑΠΘ, θα παραδοθεί και στις αρμόδιες αρχές η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.