Θρίλερ με εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία στο Ντράφι - Φόβοι πως πρόκειται για απαγωγή

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία στο Ντράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το iefimerida.gr o πολύ γνωστός επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, χθες βράδυ βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής και έτρωγε. Στο δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του στο Ντράφι, φέρεται όμως ότι τον απήγαγαν άγνωστοι.

Απήγαγαν τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι δράστες έστησαν ενέδρα και απήγαγαν τον επιχειρηματία από την οδό Ξανθού, όπου βρίσκεται και το σπίτι του.

Την εξαφάνιση του επιχειρηματία δήλωσε φίλος του, ο οποίος μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο και όπως υποστηρίζει τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια.

Βρέθηκαν καμένα αυτοκίνητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί δύο αυτοκίνητα καμένα στον οικισμό Φοίνικα στα Σπάτα και εξετάζεται αν έχουν σχέση με την υπόθεση, το αν δηλαδή είναι κάποια από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για την απαγωγή του κ.λπ.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εξαφάνιση του επιχειρηματία

Αυτήν την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία, που διατηρεί επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Αχαρνές, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι το 2019 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών, που διατηρεί και οι δράστες είχαν πυροβολήσει τον αδελφό του.