Κρατούμενος για μία υπόθεση ο Παναγιωτόπουλος - Με μεγάλη εγγύηση & υπό όρους "ελεύθερος" για άλλη

Θα απολογηθεί ξανά αύριο Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, για τη νέα μήνυση σε βάρος του.

Παραμένει υπό κράτηση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για μία εκ των υποθέσεων, που των βαρύνουν, ενώ για μία άλλη καταγγελία εις βάρους του, του δίνεται τύποις η δυνατότητα να αφεθεί ελεύθερο, καταβάλλοντας υψηλή  εγγύηση και υπό όρους.

Καθώς οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για την εμετική δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι καταιγιστικές, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα αφέθηκε ελεύθερος με όρους και μεγάλη χρηματική εγγύηση για την υπόθεση που αφορούσε στα βίντεο με την πρώην σύντροφό του, κόρη φιλικού του ζευγαριού, αλλά παραμένει κρατούμενος για τη νέα μήνυση που υπεβλήθη χθες.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τη μήνυση που κατατέθηκε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ από τον Απόστολο Λύτρα για λογαριασμό πελάτισσάς του, η οποία μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του Παναγιωτόπουλου αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο που είχε αναρτήσει ο παρουσιαστής στο Διαδίκτυο, ο ανακριτής αποφάσισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το grtimes.gr ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι κατηγορείται για κακούργημα και υποστήριξε μάλιστα πως δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε τα video στο Διαδίκτυο.

Είχε διαφανεί, άλλωστε, από τις δηλώσεις του δικηγόρου του, ότι αυτή θα ήταν η υπερασπιστική του γραμμή.

https://i0.wp.com/www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-12/stathis-panagiotopoulos-se-amaxi-asimi.jpg.webp?resize=1170%2C585&ssl=1

Νέα δίωξη σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, θα απολογηθεί ξανά αύριο

Επομένως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν αφέθηκε ελεύθερος. Παραμένει υπό κράτηση, καθώς οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις είναι πράγματι καταιγιστικές και μια νέα μήνυση κατατέθηκε σε βάρος του χθες. Για το ίδιο ακριβώς αδίκημα με το προηγούμενο.

Εις βάρος του άσκησε νωρίτερα ο εισαγγελέας και πάλι ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Μια γυναίκα κατέθεσε χθες σε βάρος του μήνυση, καθώς αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο με προσωπικές στιγμές που ήταν αναρτημένες στο Διαδίκτυο. Έτσι, ακολουθήθηκε η διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και την προηγούμενη φορά, δηλαδή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνελήφθη και ακολουθείται κανονικά η διαδικασία του αυτοφώρου. Για τη νέα αυτή υπόθεση θα απολογηθεί αύριο.

 

Διαβάστε επίσης σχετικά: Μπαράζ καταγγελιών σε βάρος του Παναγιωτόπουλου – Ξανά στον Εισαγγελέα πριν απολογηθεί

 

και ακόμα: Νέα ποινική δίωξη κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Η 3η μήνυση