Απ. Λύτρας για Στ. Παναγιωτόπουλο: Υπάρχει και νέα καταγγελία για ροζ video από άλλη κοπέλα

Αυξάνονται οι καταγγελίες για βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές που διέρρευσε εν αγνοία των παρτενέρ του και χωρίς φυσικά την συναίνεσή τους, στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Νέα καταγγελία "βόμβα" για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από οικογενειακή του... | Ελλάδα Ειδήσεις

«Είδα μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε μία νέα κοπέλα…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία για διαρροή βίντεο – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας - Newsbeast

Εισαγγελέας ερευνά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Εντωμεταξύ, όπως έγινε χθες γνωστό παρενέβη και εισαγγελέας στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς μέχρι χθες είχαν προκύψει νέες καταγγελίες σε βάρος του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, από άλλες γυναίκες.

Αυτές καλείται τώρα να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται, εάν τελέστηκε, είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.