Άγρια καταδίωξη επί 40 χμ στην εθνική οδό - Έπεσαν πυροβολισμοί, ένας τραυματίας

Κινηματογραφική και πολύ επικίνδυνη καταδίωξη στην δυτική Αττική, μετά από πληροφορίες της Δίωξης για Ρομά σε ένα Opel Astra, που θα διακινούσαν ηρωίνη.

Συγκεκριμένα, στη Δίωξη Ναρκωτικών περιήλθαν πληροφορίες ότι Ρομά οι οποίοι επέβαιναν σε ένα opel Astra θα περνούσαν από την Ελευσίνα από τα διόδια με κατεύθυνση προς Πελοπόννησο για να διακινήσουν ηρωίνη.

Έτσι, τους έστησαν μπλόκο. Ωστόσο, οι επιβάτες του Opel στη θέα των αστυνομικών κατευθύνθηκαν προς την παλιά εθνική οδό, όπου και πέταξαν τα δέματα της ηρωίνης. Οι αστυνομικοί βρήκαν στη συνέχεια 1,7 κιλά ηρωίνη.

Στη συνέχεια οι Ρομά βγήκαν στη νέα εθνική οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Άγρια καταδίωξη 40 χλμ με πυροβολισμούς και έναν τραυματία από Ελευσίνα έως Ασπρόπυργο

Συνολικά όλη η καταδίωξη κράτησε για περισσότερα από 40 χλμ και ξεπέρασαν 160 χιλιόμετρα σε ταχύτητα.

Έσπασαν τις μπαριέρες στα διόδια της Ελευσίνας, αλλά και τις τις μπαριέρες στα διόδια της Αττικής Οδού, ενώ είχαν κατεύθυνση την έξοδο Ασπροπύργου για να μπουν στον καταυλισμό της περιοχής.

Εκεί έπεσαν οι πυροβολισμοί από το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών (στην καταδίωξη συμμετείχαν και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ).

Μια από αυτές πέτυχαν έναν Ρομά χαμηλά στην πλάτη. Οι Ρομά συνελήφθησαν. Όπως αποδείχθηκε είχαν απασχολήσει για ληστείες και ναρκωτικά.

Συνελήφθη δε και ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών και σχηματίζεται δικογραφία για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσαν οι πυροβολισμοί.