Συνελήφθη 43χρονος για σεξουαλική παρενόχληση στην Κυψέλη - Τον αναγνώρισαν 4 γυναίκες

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ο 43χρονος που το μεσημέρι της Κυριακής επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια κοπέλα που περπατούσε σε δρόμο της Κυψέλης.

Ο 43χρονος αναγνωρίστηκε από την γυναίκα και κατά τη διάρκεια της έρευνας ταυτοποιήθηκαν άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γεννετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος γυναικών που σημειώθηκαν το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 13-12-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 43χρονος αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας κοπέλας για άγνωστο άνδρα ο οποίος την προσέγγισε, μεσημβρινές ώρες της 12-12-2021 στην Κυψέλη και προέβη σε προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της, και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο 43χρονος στην Κυψέλη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου ως δράστη, τριών (3) άλλων περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.