Ύποπτος για τη δολοφονία της 83χρονης στα Γρεβενά ο γιος της - Προδόθηκε από τη βιαστική κηδεία

Συγκλονίζουν τα νεότερα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της 83χρονης γυναίκας στο Κοσμάτι Γρεβενών, καθώς, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αυτός αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, με δράστη τον γιο της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η άτυχη ηλικιωμένη στραγγαλίστηκε, ενώ ως ύποπτος για τη δολοφονία προσήχθη και κρατείται ο 59χρονος γιος της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, 59χρονος φέρεται να ειδοποίησε αργά το βράδυ της Τρίτης γραφείο τελετών προκειμένου να δρομολογηθεί η κηδεία της ηλικιωμένης μητέρας του, αναφέροντας ότι επρόκειτο περί αιφνίδιου θανάτου.

Παραγγέλθηκε όμως νεκροψία – νεκροτομή και η σορός της 83χρονης μεταφέρθηκε σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και προήλθε από συμπίεση λαιμού.

Υπό αυτές τις συνθήκες ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό του γιου της. Αφού εντοπίστηκε, προσήχθη στην Ασφάλεια Γρεβενών όπου μέχρι αργά το βράδυ ήταν σε εξέλιξη η εξέτασή του.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση θα κάνει αύριο Πέμπτη η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.