Τραγωδία στον Καματερό - Δύο ανήλικα αγόρια νεκρά, μετά από φωτιά σε σπίτι

Οι σοροί δύο ανηλίκων αγοριών εντοπίστηκαν μετά από κατάσβεση φωτιάς σε δώμα διώροφης κατοικίας στην οδό Ιθάκης, στον Καματερό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο αγόρια 12-13 ετών, ενώ ένα ακόμη 2 ετών έχει τραυματιστεί.

Το 2χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παίδων» με εγκαύματα στα χέρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αδέλφια, μέλη οικογένειας Ρομά.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-12/spiti-tragodias-kamatero-14.jpg.webp?itok=xwzJWb6D

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στο σπίτι στο Καματερό στις 10 παρά 10. Η φωτιά ξέσπασε σε ένα δώμα περίπου 50 τ.μ. στο οποίο βρίσκονταν τα τρία μικρά παιδιά.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-12/spiti-tragodias-kamatero-12.jpg.webp?itok=QeB3W0ii

Όταν στο σημείο, έφθασε η πυροσβεστική στο δώμα στο Καματερό βρήκαν απέξω τον πατέρα των παιδιών ο οποίος τους είπε ότι μέσα βρίσκονταν τα τρία παιδιά του. Δυστυχώς η φωτιά είχε κάψει τα πάντα εγκλωβίζοντας τα παιδιά.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής μέσω Twitter:


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής οι σοροί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης οικίας, επί της οδού Ιθάκης. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Όσο για την αιτία της φωτιάς εξετάζονται τα ενδεχόμενα του βραχυκυκλώματος, ή την πρόκλησή της από θερμαντικό μέσο. Πλέον διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.