«Δεν θυμάμαι, είχα πιει» - Τι υποστηρίζει ο 30χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη

Συγκλονισμένη παρακολουθεί όλη η χώρα την τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη,  με πρωταγωνιστή έναν 30χρονο ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του, Τζεβριέ.

Ο σύζυγος της 29χρονης Τζεφριέ, η οποία πέθανε το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, λόγω σοβαρών σωματικών κακώσεων, υποστήριξε πως δεν θυμάται πώς συνέβη το έγκλημα, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε πιει. Στον άνδρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο 30χρονος ισχυρίζεται ότι βγήκε το Σάββατο το βράδυ, γύρισε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τσακωμός έγινε περίπου στις 10:00. Μετά από τον τσακωμό έφυγε από το σπίτι και γύρισε το μεσημέρι και τότε αναφέρει πως είδε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της 29χρονης και τη ρώτησε τι συμβαίνει.

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε το Mega, ο 30χρονος συζυγοκτόνος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται πως σκότωσε την 29χρονη, αφού -όπως λέει- ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι το θύμα του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος.

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Ήξερα ότι την έδερνε, την παρακαλούσα να γυρίσει» - Σοκάρει η μητέρα της 29χρονης

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 29χρονη Τζεβριέ έφτασε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 5 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και υποβλήθηκε συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία. Επειδή, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική και στον κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε στην εντατική των κρουσμάτων. Άφησε, όμως, την τελευταία της πνοή, με τον σύζυγό της να επιμένει ότι η γυναίκα του χτύπησε, πέφτοντας από τις σκάλες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη μεταφέρθηκε την περασμένη Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας.

Συγγενείς της άτυχης 29χρονης υποστήριξαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.