Στη Λακωνία η 15η γυναικοκτονία του 2021 - 40χρονος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του

Ομολογία σοκ: «Με έβρισε, τσαντίστηκα, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα»

Σε χωριό της Λακωνίας διεπράχθη η 15η γυναικοκτονία του 2021, σοκάροντας για μία ακόμη φορά το Πανελλήνιο. Αναλογικά αν το σκεφτεί κάποιος είναι σαν να έχουμε πάνω από δύο γυναικοκτονίες τον μήνα. Είναι τρομερό. Ένα άκρως ανησυχητικό φαινόμενο.

Οι πληροφορίες, αναφέρουν πως ένας 40χρονος αλβανικής καταγωγής έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν στο Βλαχιώτη Λακωνίας. Το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά. Δύο αγοράκια, τα οποία μάλιστα βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειας, όταν ο πατέρας στραγγάλισε τη μαμά τους.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος επιχείρησε αρχικά, να διαφύγει μετά το άγριο φονικό, αλλά φαίνεται ότι το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα ομολογώντας το άγριο έγκλημα. Τον συνέλαβαν στην Σπάρτη.

Μετά την ομολογία του 40χρονου που τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν την γυναίκα δίχως τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

«Ελάτε υπάρχει μια πνιγμένη γυναίκα», είπε ο δράστης τηλεφωνώντας στο Α.Τ. της περιοχής

Ο πρόεδρος της περιοχής Ιωάννης Κουτσοθεοδωρής, μιλώντας στον Παναγιώτη Γεωργίου στο  iefimerida.gr, έδωσε λεπτομέρειες για το ζευγάρι.

«Ζούσαν στην περιοχή τα τελευταία 3 με 4 χρόνια. Ήταν μια ήσυχη οικογένεια. Είχαν δύο αγοράκια. Εχθές το βράδυ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έγινε ότι έγινε. Ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε «Ελάτε υπάρχει μια πνιγμένη γυναίκα». Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ομολόγησε και τους είπε: «Εγώ το έκανα». Στην περιοχή δεν έχουν πολλούς συγγενείς. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», τόνισε.

Ομολογία σοκ: «Με έβρισε, τσαντίστηκα, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα»

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη.

Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο χωριό Βλαχιώτη με την οικογένειά του, ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες και δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές. Τα παιδιά του ζευγαριού ήδη βρίσκονται σε χέρια συγγενών. Και συγκεκριμένα του αδελφού της άτυχης κοπέλας, ο οποίος έχει και ο ίδιος ένα παιδί, διαμένει στο ίδιο χωριό, ευτυχώς και είναι πραγματικά συντετριμμένος για την φρικτή απώλεια της αδερφής του.