Κατέρρευσε μέσα σε φαρμακείο στον Νέο Κόσμο, 73χρονη με κορωνοϊό

Μια τρομακτική εμπειρία έζησε χθες Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021,  φαρμακοποιός στο Νέο Κόσμο όταν μια 73χρονη, η οποία είχε κορωνοϊό, μπήκε στο φαρμακείο του σε φανερά κακή κατάσταση και κατόπιν λιποθύμησε.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ο φαρμακοποιός Ηλίας Κατσογιάννης, η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν συχνή επισκέπτρια και γνώριζαν για τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε.

Μάλιστα ανέφερε, ότι είχε κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson πολύ αργά, στις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο πρέπει να είχε προσβληθεί νωρίτερα από τον κορωνοϊό, καθώς όπως εξήγησε ο φαρμακοποιός δύο ημέρες μετά βρέθηκε θετική σε rapid test και είχε παράλληλα εμφανίσει συμπτώματα.

 

Ο κ. Κατσογιάννης περιέγραψε πως η γυναίκα έφτασε στο φαρμακείο ημιλιπόθυμη, ασθμαίνοντας και μη μπορώντας να περπατήσει. Η γυναίκα ήθελε να αγοράσει ένα οξύμετρο, ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή άρχισε να λιποθυμάει. Ο φαρμακοποιός ανέφερε ότι έβαλε τη γυναίκα αρχικά σε ένα κάθισμα που υπήρχε στο χώρο, επειδή όμως λιποθυμούσε συνέχεια έβγαλε ένα ράντζο που είχε για τις εφημερίες και την ξάπλωσε εκεί μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, το οποίο λόγω μεγάλου φόρτου έφτασε μετά από 4 ώρες και την παρέλαβε.