Παρθένα Κουτμερίδου: Πέθανε η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Πέθανε δυστυχώς στα 38 της μόλις χρόνια και έχοντας μόλις φέρει στον κόσμο ένα παιδί που η ίδια δεν θα γνωρίσει, η Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που νοσηλευόταν για καιρό με κορωνοϊό.

Η Παρθένα Κουτμερίδου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης για περισσότερο από έναν μήνα.

 

Είναι μία ακόμη πραγματική τραγωδία, συνεπεία του φονικού ιού. Η άτυχη κοπέλα, κόλλησε κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Εισήχθη στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον Άγιο Λουκά.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-12/patti-koutmeridou-grafeio.jpg.webp?itok=uOQOhTLx

Δεν είχε εμβολιαστεί κατόπιν συμβουλής ιατρού, που της είπε πως καλύτερα να περιμένει μετά την εγκυμοσύνη της, για να εμβολιαστεί. Το βρέφος έχει σωθεί, αλλά η νεαρή μητέρα έχασε τη μάση για τη ζωή της δυστυχώς, από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και έδιναν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και την μητέρα. Δυστυχώς, η 38χρονη, δεν τα κατάφερε και δυστυχώς έχασε σήμερα Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου του 2021, τη μάχη.

Χαροπαλεύει διασωληνωμένη η έγκυος κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πριν λίγες ημέρες μέσω social media είχε κάνει έκκληση για αίμα, ενώ το ίδιο είχε κάνει και ο αδελφός της.

Η 38χρονη Πάττυ, όπως την φώναζαν οι φίλοι της, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας της, της είχε συστήσει ο γυναικολόγος της, λόγω της εγκυμοσύνης της, να αναβάλλει τον εμβολιασμό της για δυο μήνες. Σύμφωνα με τα serraikanea.gr, ο πρώην βουλευτής είχε δηλώσει ακόμη πως η κόρη του έκανε αγώνα για να αποκτήσει ένα μωρό, και αυτό ακριβώς, ήταν που την τρόμαζε σχετικά με το εμβόλιο.