Συνελήφθη η 16χρονη που έσβησε τσιγάρο στο μάτι συμμαθήτριάς της σε σχολείο της Δραπετσώνας – Καλύτερα στην υγεία του το κορίτσι

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων κοριτσιών σε ΕΠΑΛ της Δραπετσώνας, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, μια 16χρονη μαθήτρια έσβησε το τσιγάρο της στο μάτι συμμαθήτριάς της, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, το πρωί της Τρίτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο ανήλικες άρχισαν να διαπληκτίζονται στον προαύλιο χώρο του σχολείου, με την 16χρονη να εκνευρίζεται και να σβήνει το τσιγάρο της στο αριστερό μάτι της συμμαθήτριάς της.

Η 16χρονη, όπως μετέδωσε το Μega,  σφάδαζε από τους πόνους, με τον διευθυντή να ενημερώνει αμέσως τη μητέρα της. η οποία φτάνοντας στο σχολείο, αντίκρυσε το παιδί της σε κατάσταση σοκ.

«Το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Έχουμε ταραχτεί όλοι», ανέφερε η μητέρα της μαθήτριας. Αμέσως, η 41χρονη γυναίκα πήρε το παιδί και πήγε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε η 16χρονη, κατευθύνθηκαν, μαζί με τη μητέρα της, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατέθεσαν μήνυση κατά της συμμαθήτριά της.

Η 16χρονη δράστης συνελήφθη για απόπειρα σωματική βλάβης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται το Μega, δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της. Ο σύλλογος καθηγητών συγκάλεσε συμβούλιο το μεσημέρι για να αποφασίσει αν θα αποβληθεί η μαθήτρια.