Τραγωδία στην Εγνατία - Τροχαίο με 7 νεκρούς & 8 τραυματίες, οι 2 σοβαρά (Εικόνες)

Τραγωδία με πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, με επτά νεκρούς και οκτώ τραυματίες, οι δύο εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση συνέβη σε καταδίωξη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Εγνατία, στην στο τμήμα Κομοτηνής – Ξάνθης, στο ύψος των νέων διοδίων του Ιάσμου.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-11/troxaio-metanastes-dromos.jpg.webp?itok=tguglwta

Όλα συνέβησαν όταν αστυνομικοί εντόπισαν λαθροδιακινητή, ο οποίος μετέφερε σε αυτοκίνητο παράτυπους μετανάστες επί της Εγνατίας. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα λίγο αρχότερα το όχημα να ανατραπεί. Όταν το εντόπισαν οι αστυνομικοί, κοντά στον Ίασμο Ροδόπης, από την άμορφη μάζα σιδηρικών απεγκλώβισαν επτά νεκρούς και οκτώ τραυματίες, από τους οποίους οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι επτά τραυματίες και ο οδηγός (όγδοος τραυματίας) τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης όπου νοσηλεύονται.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-11/troxaio-metanastes-dromos2.jpg.webp?itok=R2m7u5id

Σύμφωνα με πληροφορίες της XanthiNews.gr το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε Μολδαβός και κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα πάνω στην Εγνατία προσπάθησε να βγει από την Εγνατία προς τον παράδρομο και έπεσε πάνω στα διόδια του Ιάσμου.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-11/troxaio-metanastes-dromos3.jpg.webp?itok=dkW4AJ_4

Οι τραυματίες παραλήφθηκαν από σταθμούς του ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Η ταυτότητα των επτά νεκρών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενώ εκτός του Μολδαβού οδηγού, οι υπόλοιποι επτά τραυματίες κατάγονται από την Παλαιστίνη, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν.