Θύμα άγριας ληστείας η πρώην Star Ελλάς Διονυσία Κουκίου - «Μπες μέσα και κάνε ό, τι σου πούμε»

Θύμα άγριας ληστείας έπεσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου 2021, η πρώην Star Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, όταν άγνωστοι με κουκούλες, της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα.

«Ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει στη ζωή μου. Είμαι άυπνη και φοβήθηκα πάρα πολύ. Πηγαίνω πάλι για να καταθέσω στην αστυνομία», δήλωσε η πρώην σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, λίγες ώρες αφού έπεσε θύμα ληστείας έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα. Οι κουκουλοφόροι δράστες, της άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Το χρονικό της άγριας ληστρικής επίθεσης

Όλα έγιναν στις 06:30 το πρωί, όταν η πρώην Star Ελλάς έβγαινε από το σπίτι της, στη Γλυφάδα, και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της.

Οι τρεις άγνωστοι δράστες, της είχαν στήσει καρτέρι. Την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της, την απείλησαν και την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι της.

Όπως κατήγγειλε η πρώην Star Ελλάς, οι τρεις κουκουλοφόροι την απείλησαν ότι θα τη χτυπήσουν, υποχρεώνοντάς την έτσι, να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι. Η ίδια για να μην της κάνουν κακό, τους αποκάλυψε αμέσως, που είχε φυλαγμένα χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δράστες της άρπαξαν 11.000 ευρώ και τα κοσμήματα της και εξαφανίστηκαν.