Στη δημοσιότητα φωτογραφίες & στοιχεία του προπονητή τένις που αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία του 34χρονου προπονητή τένις που κατηγορείται, ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, διατηρώντας ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Εκανα ένα λάθος": Στη φυλακή ο 35χρονος προπονητής τένις για αποπλάνηση...  | Ελλάδα Ειδήσεις

Πρόκειται για τον: ΔΕΡΒΕΝΗ Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 3-10-1987.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-11/eksw-proponitis-tenis-sexoyaliki-kakopoiisi-gipedo-9-11-21.jpg.webp?itok=qyCgirH7

Σε αναζήτηση στοιχείων και για περισσότερα ανήλικα θύματα

Το κινητό τηλέφωνο, το tablet και ο υπολογιστής του 34χρονου έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για διερεύνηση, ενώ αναμένεται να ζητηθεί και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας του προπονητή, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που θα μιλήσουν στις Αρχές.

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η ζωή του περιστρεφόταν μόνο γύρω από τα ανήλικα κορίτσια που προπονούσε και μάλιστα ταξίδευε μαζί τους για 2-3 ημέρες, με αφορμή τουρνουά τένις, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-11/proponitis-tenis-apoplanisi-anilikwn.jpg.webp?itok=Tkf_zL92

 

Το χρονικό: Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του προπονητή τένις

Ο 34χρονος προπονητής φαίνεται ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια, στον σύλλογο που ο ίδιος διατηρούσε σε περιοχή των δυτικών προαστίων της Αθήνας.

Δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 20 ετών σήμερα, αποκάλυψαν στις αστυνομικές αρχές τη δράση του και αμέσως μετά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων επιχειρούν να διαπιστώσουν τον ακριβή αριθμό των θυμάτων του.

Τα δύο κορίτσια ήταν αθλήτριες στο σύλλογο αντισφαίρισης του 34χρονου. Σύμφωνα με όσα είπε στις Αρχές η 20χρονη κοπέλα, ο προπονητής την είχε πλησιάσει πριν από περίπου 5 χρόνια και μέχρι πρότινος διατηρούσαν ερωτική σχέση, ενώ αντίστοιχα ήταν  όσα περιέγραψε στην οικογένειά της και η δεύτερη αθλήτρια, ηλικίας 16 ετών.

Στο άκουσμα των αποκαλύψεων, ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του 34χρονου προπονητή, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.