Έφυγε από τη ζωή 51χρονη στη Θεσσαλονίκη λόγω κορωνοϊού που δεν δέχτηκε να διασωληνωθεί - Τι τη συμβούλευε επόπτης υγείας (Video)

Συγκλονίζει η υπόθεση μιας 51χρονης που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη από κορωνοϊό, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, και η οποία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η άτυχη 51χρονη που νόσησε από κορωνοϊό, φέρεται ότι ήταν αρνήτρια του κορωνοϊού και του εμβολίου και όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πρέπει να τη διασωληνώσουν, εκείνη αρνήθηκε και έτσι άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

51xronh

Η ανιψιά της άτυχης γυναίκας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «ΤLIVE» του Alpha, κατήγγειλε ότι ένας άνδρας με τον οποίο επικοινωνούσε μέσω διαδικτύου η θεία της, ο οποίος δήλωνε πρώην υγειονομικός και επόπτης δημόσιας υγείας, προέτρεψε την 51χρονη να μη διασωληνωθεί και να υπογράψει για να φύγει από το νοσοκομείο.

Η γυναίκα φέρεται να έστελνε μηνύματα στον εν λόγω άνδρα ζητώντας του βοήθεια για να μην διασωληνωθεί, με τον ίδιο να τη συμβουλεύει “κάλεσε την αστυνομία, μην δεχθείς, φύγε από το νοσοκομείο”.

Μητέρα 51χρονης: «Ήταν θέλημα Θεού»

Η μητέρα της 51χρονης, μιλώντας σήμερα στον Alpha, υποστήριξε ότι ήταν θέλημα Θεού να φύγει από τη ζωή το παιδί της και παραδέχεται πως η κόρη της δεν ήθελε να διασωληνωθεί.

«Ζητούσε βοήθεια, ότι τη διασωλήνωσαν με το ζόρι. Δεν ήθελε να διασωληνωθεί και έγινε μεγάλη πάλη μεταξύ τους. Ήταν αρνήτρια, κατά του εμβολίου, κατά των τεστ, όλα κατά. Ήταν θέλημα Θεού, ο Θεός ήθελε να την πάρει», ανέφερε.