Με 42 μαχαιριές σκότωσε τη νονά του ο 39χρονος στον Βόλο - Παραμένει άφαντος

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας 75χρονης στη Νέα Ιωνία Βόλου. Η σορός της άτυχης γυναίκας, φέρει 42 μαχαιριές.

Δράστης της δολοφονίας είναι ο 39χρονος βαφτισιμιός της άτυχης Ε.Α., ο οποίος μετά το στυγερό έγκλημα φρόντισε να κρύψει τη σορό, αφού την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα, σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε η ηλικιωμένη, ενώ μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται.

Σύμφωνα δε, με την ΕΡΤ που επικαλείται το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, ο δράστης σκότωσε την 75χρονης με 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη ΕΡΤ οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή.

Άγριο έγκλημα στον Βόλο: Έσφαξε τη νονά του για 2.000 ευρώ - Άφαντος ο... |  Ελλάδα Ειδήσεις

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης, που θεωρήθηκε ύποπτος για την δολοφονία, τηλεφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Βόλου στην Αστυνομία και παραδέχθηκε την πράξη του, διαφεύγει όμως της σύλληψης. Οι αρχές συνεργάζονται με την σύζυγό του, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Στο σπίτι της 75χρονης βρέθηκε χρηματικό ποσό της τάξης 13.000 ευρώ και εικάζεται πως ο δράστης, ο οποίος ζητούσε συχνά χρηματικά ποσά από το θύμα, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Σημειώνεται δε, πως στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει ανάρτηση του 39χρονου με ημερομηνία Σαββάτου 6 Νοεμβρίου δηλαδή μετά από την άγρια δολοφονία της 75χρονης νονάς του.

Υπενθυμίζεται την περασμένη Πέμπτη είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της 75χρονης από συγγενικό της πρόσωπο. Η άτυχη γυναίκα έμενε σε διαμέρισμα με τον γιό της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ο οποίος και ειδοποίησε για την απουσία της μητέρας του. Όταν συγγενείς έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως δεν έλειπαν προσωπικά αντικείμενα της 75χρονης, γεγονός που τους ανησύχησε και έτσι ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.