«Πήρα το μαχαίρι μαζί μου για προστασία....θόλωσα» - Τι υποστηρίζει στην απολογία του ο 54χρονος για το έγκλημα στην Ιεράπετρα

Την δική του εκδοχή προσπάθησε να δώσει κατά την απολογία του ο 54χρονος μου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη πρώην σύζυγό του, Νεκταρία, στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 54χρονος υποστήριξε ότι «το μαχαίρι το έχω πάντα στο μηχανάκι μου, κάτω από την σέλα. Εκείνο το πρωί πήγα στην δουλειά της για να της πω ότι έπρεπε να φροντίσει εκείνη τα παιδιά και ότι σκόπευα να νοικιάσω σπίτι για να μείνω αλλού. Είδα ότι έφτασε στην δουλειά με τον […] και επειδή ξέρω ότι είναι νευρικός και αν με έβλεπε να μιλάω με την Νεκταρία μπορεί να μου έκανε επίθεση, γι αυτό πήρα το μαχαίρι μαζί μου, για την προστασία μου».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν ζήλευε την γυναίκα του, όπως αρχικώς ακούστηκε. «Θα της έλεγα ότι θα έφευγα από το σπίτι. Θα νοίκιαζα αλλού. Δεν την ήθελα μαζί μου, να ήμαστε ανδρόγυνο, από εγωισμό. Όταν την ακολούθησα, γύρισε και μου είπε : «ήρθε ο μ…!», εκεί θόλωσα και δεν θυμάται τι έγινε μετά», ανέφερε στην απολογία του.

Παράλληλα, ο ίδιος αρνήθηκε  ότι χτυπούσε την πρώην σύζυγό του. «Με την γυναίκα μου ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι μέχρι και πριν από 7μήνες που έφυγε για να φροντίσει μια ηλικιωμένη. Δεν την είχα δείρει ποτέ. Δεν είχα σηκώσει χέρι πάνω της».

«Εγώ ήξερα ότι μένει στο σπίτι των ηλικιωμένων που φρόντιζε. Τρεις μήνες πριν φύγει από το σπίτι κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε», συμπλήρωσε ενώ όπως σημειώνεται στον ΑΝΤ1, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του για ό,τι προκάλεσε και ότι δεν ήταν η πρόθεσή του να σκοτώσει τη μητέρα τους