Θεσσαλονίκη: Εξάχρονη έπεσε στο κενό από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας

Νεότερη ενημέρωση: Τυχερό στην ατυχία του το παιδί - Έπεσε πάνω σε άνθρωπο

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα κοριτσάκι έξι ετών έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στο Κορδελιό. Οι συνθήκες της πτώσης του παιδιού, από το σπίτι του, δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thesstoday, το περιστατικό σημειώθηκε στη μία το μεσημέρι, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν το παιδί έπεσε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Άμεσα οι κάτοικοι της περιοχής και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Ελληνική Αστυνομία και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, παρά μόνο ότι βρίσκεται εν ζωή.

Κορδελιό: 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από μπαλκόνι και προσγειώθηκε πάνω σε άνθρωπο

Νεότερη ενημέρωση: Τυχερό στην ατυχία του το παιδί – Έπεσε πάνω σε άνθρωπο

Το παιδί μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερό καθώς κατά την πτώση του, προσγειώθηκε πάνω σε περαστικό και αυτό ανέκοψε την σφοδρότητα της πτώσης και επιβίωσε.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στη 13.00 το μεσημέρι της Τρίτης όταν το κοριτσάκι πήγε να πάει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε κάτω.Τις λεπτομέρειες του περιστατικού περιγράφει στο ThessToday.gr η κα. Δέσποινα Τζιούρα, εργαζόμενη στη λαϊκή αγορά που βρίσκεται σε εξέλιξη κάτω από την πολυκατοικία επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του».

Μάλιστα η μητέρα του παιδιού έλειπε από το σπίτι. «Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι και έπεσε από εκεί».