Φρικτό τροχαίο με θύμα ποδηλάτισσα στη Θεσσαλονίκη - Την παρέσυρε φορτηγό (Video)

Φρικτό τροχαίο σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτισσα που κινούνταν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τούμπα.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-11/podilato-fortigo-thessaloniki-troxaio.jpg.webp?itok=eEL7YbQO

Η κοπέλα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού, με το ποδήλατό της να γίνεται μια άμορφη μάζα, ενώ όπως αναφέρετε στο thestival.gr για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επί τόπου έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ασθενοφόρο προκειμένου η γυναίκα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ήταν χωρίς τις αισθήσεις της,  με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως παρά τις προσπάθειες τους, οι γιατροί του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου διακομίσθηκε, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν & πως είχε καταλήξει στο σημείο, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε από το νοσοκομείο, λίγο αργότερα.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε πολύ κοντά στο σημείο της τραγωδίας, έναν κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο της Θεσσαλονίκης και κάθε πρωί όπως και σήμερα πέντε λεπτά περίπου πριν από τις οκτώ,  ξεκινούσε με το ποδήλατό της, για την εργασία της.

Ήταν περίπου 40 ετών και οι συνθήκες του θανάτου της, ήταν φρικτές, καθώς μετά τη σύγκρουση στο πλάι του φορτηγού βρέθηκε με το ποδήλατό της, κάτω από τις πίσω ρόδες του. Ο οδηγός κρατείται σοκαρισμένος, ενώ διερευνώνται όλα τα στοιχεία, που οδήγησαν σε αυτήν την ασύλληπτη τραγωδία.