Νέα γυναικοκτονία στη Κρήτη - 54χρονος μαχαίρωσε άγρια τη 48χρονη σύζυγό του (Video)

Μία ακόμα γυναικοκτονία, αυτήν την φορά στην Ιεράπετρα Λασιθίου, Κρήτης όπου 54χρονος φέρεται να δολοφόνησε άγρια με πολλαπλές μαχαιριές τη 48χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το τραγικό έγκλημα σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά της Ιεράπετρας, πόλη στα νότια του νομού Λασιθίου στην Κρήτη. Στην περιοχή είχε καταφύγει η άτυχη γυναίκα στην προσπάθειά της, να χωρίσει και διέμενε προσωρινά σε πανσιόν.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/gynaikoktonia-ierapetra_0.jpg.webp?itok=FAYXbw2o

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες.  Το ζευγάρι έχει μάλιστα τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο εξ αυτών 24 ετών.

Σύμφωνα με το cretapost, ο δράστης είναι 54 ετών και η πρώην σύζυγός του 48. Ο ίδιος φαίνεται ότι απειλεί να αυτοκτονήσει με τις αρχές να βρίσκονται στο σημείο και να γίνονται διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του.

Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο, γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί, πήγε ο πρώην σύζυγός της και τη μαχαίρωσε θανάσιμα.Ο άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της.