Έκλεισε η έρευνα για τη δολοφονία της Καρολάιν - Δεν προκύπτει εμπλοκή 2ου προσώπου ή συνεργού

Μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες διεξοδικής εξέτασης, ο ανακριτής έκλεισε την έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κουρτς στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του συζύγου της κοπέλας Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και  καθ’ ομολογίαν δράστη του εγκλήματος εκλήθη στα δικαστήρια προκειμένου να υπογράψει το πέρας της ανάκρισης.

Πλέον η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελικό λειτουργό, προκειμένου να συντάξει την πρότασή του προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών για την παραπομπή ή μη του 33χρονου πιλότου, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-06/mpampis-anagnostopoulos-alexisfero-glika-nera-egklima.jpg.webp?itok=9L4MJ5ht

Η κίνηση αυτή του ανακριτή δείχνει πως βάσει των στοιχείων που συνέλεξε μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στη δολοφονία.

Επιπλέον, από τα στοιχεία που αναμένονταν από τις άρσεις του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου φαίνεται πως δεν προέκυψε ανάγκη ο κατηγορούμενος να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία.
Δεν έφτασε στον ανακριτή έγγραφο με τις κλήσεις που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έφτασε στα χέρια του ανακριτή έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα, καθώς η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα του.

Από το τραπεζικό απορρήτου φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολάιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.