ΣΟΚ: Έπνιξαν μέσα στο αυτοκίνητό του τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη

Φρικτό  θάνατο στα 31 του χρόνια, βρήκε ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης 5 Οκτωβρίου 2021, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, χωρίς σφυγμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. Δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσαν το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, που εκτιμούν ότι ο θάνατός του ήταν «ασφυκτικός», δηλαδή πιθανότατα προήλθε ύστερα από πνιγμό. Μάλιστα, οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι ο θάνατος επήλθε με τη χρήση λουριών μίας χρήσης (tie wrap).

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/tsoumanis-ix-kalamaria.jpg.webp?itok=JlUb-CZX

Στο παρελθόν ο Νίκος Τσουμάνης πέρασε, μεταξύ άλλων, από τον Άρη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό και τη Βέροια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/tsoumanis-nikos-aris.jpg.webp?itok=so9wsvD9

Είχε γεννηθεί στις 8 Ιουνίου του 1990. Οι συνθήκες του βίαιου  θανάτου του, διερευνώνται.