«Yπαίτιος είμαι εγώ, συγγνώμη...» - Το σημείωμα του 78χρονου στην Αργολίδα που σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βερβερούδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας μετά τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον ηλικιωμένο σύζυγό της το βράδυ της Πέμπτης, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα, όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη αργά το βράδυ στην αυλή του σπιτιού τους, όπου ο 78χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έπνιξε την 75χρονη άρρωστη γυναίκα του, η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Ο 78χρονος επικοινώνησε αργά το βράδυ με το αστυνομικό τμήμα και ανέφερε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, βρήκαν νεκρό τον 78χρονο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού βρήκαν νεκρή και την 75χρονη σύζυγό του. Η γυναίκα ήταν τυλιγμένη σε χαλί και στον λαιμό της είχε θηλιά.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 78χρονος φέρεται να αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού. Στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα του δράστη και αυτόχειρα που έγραφε «υπαίτιος είμαι εγώ». Φέρεται επίσης να έγραφε ότι δεν αντέχει άλλο και να ζητά συγγνώμη από τα παιδιά τους.

Σημειώνεται ότι το μοναδικό στοιχείο που έχει η Αστυνομία  για την υπόθεση είναι το σημείωμα που άφησε ο 78χρονος άντρας όπου μεταξύ άλλων φέρεται να έγραφε πως η σύζυγός του τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ και δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση.