Νέα ντοκουμέντα από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών - Το κρεβάτι του εγκλήματος, το αίμα και οι πατημασιές (Video)

Εικόνες από το χώρο που δολοφονήθηκε η άτυχη Καρολάιν από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στη μεζονέτα όπου διέμεναν, στα Γλυκά Νερά, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το Mega έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με το κρεβάτι γεμάτο μαύρη σκόνη, η οποία φανερώνει όλα τα σημάδια που άφησε πίσω του ο δολοφόνος.

Δεν πρόκειται όμως, όπως αποδείχθηκε, για το τέλειο έγκλημα. Η κηλίδα από αίμα της Καρολάιν στο σημείο όπου ήταν το κεφάλι της, εκεί όπου προκλήθηκε ο ασφυκτικός της θάνατος, έχει περάσει στο στρώμα κι έχει αφήσει το σημάδι της φρίκης που έζησε τις τελευταίες της στιγμές.

Τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες έχουν αφαιρεθεί για εξέταση γενετικού υλικού και άλλων αποτυπωμάτων, ενώ πάνω στο μαξιλάρι υπάρχει μια πατημασιά, που το πιθανότερο είναι να έγινε μετά το έγκλημα και αφ’ ότου είχε αφαιρεθεί η μαξιλαροθήκη από τους αστυνομικούς.

Η Καρολάιν κοιμόταν όταν ο 34χρονος πιλότος την αιφνιδίασε. Σύμφωνα με την ομολογία του στους αστυνομικούς, πήγε από πάνω της και άρχισε να την πιέζει με το βάρος του κορμιού του ώσπου εκείνη έπαψε να αντιδρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, δεν υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα, ούτε γενετικό υλικό τρίτου προσώπου, τίποτα που να υποδεικνύει ότι στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο σπίτι μπήκαν οι ληστές που ισχυριζόταν ο δράστης.

Ανατροπή με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας-Δεν θα διεκδικήσουν τη συνεπιμέλειά της οι γονείς του Αναγνωστόπουλου

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του ειδεχθούς εγκλήματος, καθώς οι γονείς του Μπ. Αναγνωστόπουλου αποφάσισαν να αποσύρουν το αίτημα για τη συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας του συζυγοκτόνου, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν, «στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν».

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων είχε αποφασίσει να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, ενώ είχε αφαιρέσει τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον συζυγοκτόνο. Στις 7 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένη δίκη στο πλαίσιο της οποία θα αποφασιστεί ποιος θα έχει την οριστική επιμέλεια για τη μικρή κόρη του ζευγαριού.