Κρήτη: Ιάκωβος Τζαγκαράκης - Ο 65χρονος που έχασε τη ζωή του στο σεισμό των 5,8 Ρίχτερ

Ο 65χρονος Ιάκωβος Τζαγκαράκης είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, όταν καταπλακώθηκε από τον τρούλο της μικρής εκκλησίας, που κατέρρυεσε κατά τη διάρκεια του σεισμού των 5,8 Ρίχτερ στην Κρήτη.

Πάει ο Ιάκωβος» - Δραματικές σκηνές έξω από την εκκλησία που καταπλάκωσε  τον 62χρονο | Creta24

 

Ο άτυχος 65χρονος τη στιγμή που χτύπησε ο σεισμός βρισκόταν μέσα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι, στην οποία γίνονταν εργασίες συντήρησης, τις οποίες είχε αναλάβει να εκπονήσει ο ίδιος με τον γιο του.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-09/aekaloxwri-seismos-nekros.jpeg.webp?itok=lADmqnIg
Σύμφωνα με το viannitika από τη μεγάλη ένταση του σεισμού έπεσε ο τρούλος της εκκλησίας και καταπλάκωσε τον άτυχο 65χρονος Ιάκωβο Τζαγκαράκη, ενώ τραυματίστηκε και ο γιος του που βρισκόταν έξω από την εκκλησία και νοσηλεύεται τώρα εκτός κινδύνου, παρότι πολυτραυατίας.

Στο σημείο έφτασαν τα σωστικά συνεργεία ωστόσο όταν εντόπισαν και απεγκλώβισαν τον άτυχο 65χρονο, εκείνος ήτα ήδη νεκρός.

Απέραντη θλίψη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Ο Ιάκωβος Τσαγκαράκης το θύμα  του φονικού σεισμού

Η είδηση συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Βιάννου. Ο Ιάκωβος Τζαγκαράκης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα αλλά και παράγοντας τόσο στην ομάδα της Άνω Βιάννου, όσο και στον Πήγασο Εμπάρου, επί σειρά ετών.