Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Τα μηνύματα των γονέων θύματος & δράστη - Το σημείωμα αυτοκτονίας

Συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών της εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη μέση του δρόμου στη Ρόδο. Σε βαρύ πένθος οι γονείς της άτυχης κοπέλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βρήκαν το κουράγιο, να στείλουν  ένα μήνυμα προς όλη την Ελλάδα που τους συμπαραστάθηκε στον πόνο που βιώνουν.

«Τώρα η Ντόρα θα δίνει τα φώτα της στα άλλα παιδάκια στα αγγελούδια. Θα φωτίζει άλλες ψυχούλες εκεί ψηλά. Ο άγγελος θα φωτίζει αλλά αγγελούδια. Θα είναι η αγαπημένη δασκάλα όπως ήταν και εδώ», είπε η μητέρα της 31χρονης εκπαιδευτικού, Κατερίνα Ζαχαριά.

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, η κυρία Κατερίνα και η θεία της Ντόρας η κυρία Κλεοπάτρα, βρέθηκαν στο σημείο που ο δράστης εκτέλεσε το παιδί τους και άφησαν έναν λουλούδι.

Έγκλημα στη Ρόδο - Τραγική ειρωνεία! «Θα γίνω σαν αυτές τις ειδήσεις» είχε πει η άτυχη Δώρα πριν τη δολοφονία της - Έγκλημα - Athens magazine

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα για την συμπαράσταση στην οικογένειά μου για τον χαμό της αγαπημένης μας κόρης της Ντόρας. Σας ευχαριστώ…», δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ντόρας, Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-09/simioma-ginekoktonou-rodos.JPG.webp?itok=QvVCqGyt

Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε ο 40χρονος δράστης της 11ης Γυναικοκτονίας φέτος…

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδε το σημείωμα που άφησε πίσω του ο 40χρονος που δολοφόνησε τη Δώρα με κυνηγετική καραμπίνα στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το MEGA, το εν λόγω σημείωμα εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι του 40χρονου γυναικοκτόνου, λίγη ώρα αφού είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Το εν λόγω σημείωμα γράφει πάνω το εξής: «Δεν έχει νόημα η ζωή μου χωρίς τη μικρή μου», με τη μικρή φράση «ζωή μου» να είναι με κεφαλαία.

Σήμερα Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, με ένα γράμμα τους, απολογήθηκαν στους γονείς του θύματος και όλους μας και οι γονείς του δράστη και αυτόχειρα, διαχωρίζοντας τη θέση τους, από τις εξοργιστικές δηλώσεις συγγενούς τους, ζητώντας συγνώμη και ζητώντας χώρο και χρόνο, ώστε να πενθήσουν όπως αναφέρουν την Δώρα και τον Κώστα…