Δράμα: Πέθανε 60χρονος αρνητής που δεν πήρε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Στην περίπτωση ενός αρνητή του ιού και του εμβολίου,  που νόσησε με κορωνοϊό και ενώ του χορήγησαν αντιβίωση, αρνήθηκε να την πάρει, με αποτέλεσμα η κατάστασή του, να επιδεινωθεί και δυστυχώς να καταλήξει αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορωνοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους», εξέφρασε ο κ. Παπαδόπουλος στο grtimes.

Όπως είπε, αναφερόμενος στα ποσοστά εμβολιασμού, «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή», επισημαίνοντας ότι πήγε «σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε!».

«Να εναρμονιστούμε με τα μέτρα, δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη»

Μάλιστα, αναφορικά με το μίνι lockdown που ανακοινώθηκε χθες και για τη Δράμα, ο αντιπεριφερειάρχης, εύχεται τα μέτρα να αποδώσουν διότι είναι «λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους».

Και όπως τόνισε στο grtimes, ότι «οφείλουμε να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι».