Nτοκουμέντα από το σκηνικό της σκηνοθετημένης ληστείας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά όπου ο Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν (Εικόνες)

Αποκλειστικές εικόνες μέσα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκηνοθέτησε τη ληστεία μετά φόνου, έτσι ώστε να πείσει ότι η σύζυγός του Καρολάιν δολοφονήθηκε από άγνωστους δράστες που εισέβαλαν σε αυτή, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Tα φωτογραφικά αυτά ντοκουμέντα δημοσιεύθηκαν και προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Star, τα οποία αποκαλύπτουν τα όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά στις 11/5/2021.

Ο συζυγοκτόνος είχε προσπαθήσει να στήσει ένα σκηνικό «ληστείας», ισχυριζόμενος ότι οι υποτιθέμενοι ληστές σκότωσαν τη γυναίκα του, αλλά και το σκυλί της οικογένειας, το οποίον κρέμασαν στα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι αντίκρισαν μεγάλη ακαταστασία, με πολλά  πράγματα να είναι πεταμένα στο πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δείξει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν για χρήματα μέσα στο σπίτι.

Όπως τελικά αποδείχθηκε, το σκηνικό της δήθεν ληστείας είχε στηθεί από τον ίδιο, ο οποίος μέχρι να αποκαλυφθούν οι αποτρόπαιες πράξεις του, όταν ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε της άτυχη Καρολάιν και τον σκύλο τους, συνέχιζε να υποστηρίζει το σενάριο της ληστείας επί 37 ημέρες.

Αδερφός Μπ. Αναγνωστόπουλου: «Δεν είμαι συνεργός»

Tη σιωπή του έσπασε σήμερα, για πρώτη φορά, ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και μιλώντας στο Mega για το ειδεχθές έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του σε αυτό.

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο», επεσήμανε ο 30χρονος.

«Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι λοιπόν, στο να μην γράφεται τίποτα, το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί λοιπόν, η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση», προσέθεσε.