«Είναι το ίδιο σαν να έχεις πεθάνει» - Η 1η τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου (Video)

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, 16 μήνες μετά την αποτρόπαιη επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε, παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

Η κοπέλα που μέσα από την τόσο σκληρή μάχη της, έχει γίνει σύμβολο γενναιότητας και αξιοπρέπειας, περιέγραψε πως κάθε φορά που την μετέφεραν στο χειρουργείο, ενθάρρυνε τον εαυτό της, λέγοντας πως το χειρότερο σημείο είναι τώρα και πως μέσα από το χειρουργείο μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε τα πράγματα, γιατί το χειρότερο σημείο είναι τώρα. Και αυτό παρότι πάντα ήταν στο μυαλό της, πως σε κάθε χειρουργείο θα μπορούσε και να συμβεί το μοιραίο. Αν δεν πεθάνω έλεγε μέσα της, θα γίνω καλύτερα. Μια μαρτυρία καθηλωτική,  συγκλονιστική. Και η Ιωάννα την μοιράστηκε με ήρεμο λόγο, κοιτώντας κατάματα την Κατερίνα.

Η Ιωάννα περιέγραψε τους ασύλληπτους πόνους που βίωσε και βιώνει. Ακόμα και το να της πάρουν αίμα, κάτι που γίνεται τακτικά για τις εξετάσεις της, είναι ένα μαρτύριο. Δεν έχω φλέβες εξήγησε. τα χέρια μου έχουν καεί…

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας – Δείτε βίντεο | AgrinioNews

«Είναι το ίδιο σαν να έχεις πεθάνει, φθάνοντας στο χειρουργείο. Όμως μόνο καλύτερα μπορεί να πάει», λέει η Ιωάννα, με αξιοθαύμαστη δύναμη και σοφία

«Μόνο καλύτερα μπορεί να πάει, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει το να μπεις στο χειρουργείο. Είσαι ήδη στο χειρότερο σημείο στο οποίο θα μπορούσες να βρίσκεσαι, είναι το ίδιο σαν να έχεις πεθάνει», είπε για τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση. Το μόνο σημείο στο σώμα της, που δεν έχει εγκαύματα, είναι οι γάμπες της.

Συγκροτημένη, αξιοπρεπής, υπέροχη και μαχήτρια με όλη τη σημασία των εννοιών η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθήλωσε πραγματικά  με τη μαρτυρία της στην τηλεόραση του Alpha.