Τρόμος για 18χρονη στα Χανιά: 56χρονος της έριξε αποσμητικό χώρου στα μάτια - Στο ψυχιατρείο ο δράστης

Ένας φρικτός και αψυχολόγητος εγκληματικός μιμητισμός, οδήγησε άγνωστο σε μία τρομακτική, αλλά και επικίνδυνη επίθεση σε ανυποψίαστη κοπέλα στα Χανιά. Ο 56χρονος δράστης έριξε το υγρό στο πρόσωπο της 18χρονης, την κοίταξε για λίγο στα μάτια και τράπηκε σε φυγή. Όλα συνέβησαν τη νύχτα της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου 2021.

Η κοπέλα έχασε παροδικά την όρασή της και παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ έχει υποστεί σοκ. Υπέβαλε μήνυση και η αστυνομία εντόπισε τον δράστη και τον συνέλαβε λίγο αργότερα. Όπως διαπιστώθηκε το υγρό ήταν αποσμητικό χώρου και όχι καυστικό υγρό και έτσι αποφεύχθησαν τα χειρότερα για την κοπέλα, ενώ ο Εισαγγελέας διέταξε την κράτηση του δράστη στο Ψυχιατρείο Χανίων.

Η επίθεση προκάλεσε αίσθηση βέβαια, καθώς συνέβη μετά το πρόσφατο περιστατικό στον Πειραιά ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ο δράστης όταν συνελήφθη ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς το μπουκάλι με το αποσμητικό που χρησιμοποίησε.

Ο 56χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο

Πρόκειται για έναν 56χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες γύρω στις 22.00 και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα. Για αυτό με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.

Ο 56χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην 18χρονη κοπέλα, η οποία περπατούσε στον δρόμο και την ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια.

Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Προσωρινά έχασε την όρασή της η κοπέλα

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της και πήρε εξιτήριο με την προϋπόθεση να επανέλθει σε συγκεκριμένο χρόνο για να γίνει ένας δεύτερος καθαρισμός προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη.

Σύμφωνα μάλιστα, με τις πληροφορίες από την εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA», η κοπέλα έχασε προσωρινά την όρασή της ενώ κάτοικοι που ήταν εκεί εκείνη την ώρα, την πήγαν στο νοσοκομείο.