Η δύναμη και η γενναιότητα της Ιωάννας αποθεώθηκαν από το Twitter-Tα σχόλια αποδοκιμασίας για την δράστιδα

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο για τη δίκη.

Η νεαρή κοπέλα, που δέχθηκε την επίθεση από την 36χρονη Έφη Κακαραντούλα στις 20 Μαΐου του 2020, η οποία της προκάλεσε πολλαπλές σοβαρές βλάβες σε πρόσωπο και σώμα, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα γενναιότητας και ψυχικής δύναμης.

Με ιδιαίτερη αποφασιστικότητά εμφανίστηκε στο δικαστήριο και προέβη σε μια σύντομη  αλλά συγκλονιστική δήλωσή έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Στάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τους δημοσιογράφους και ανέφερε στις κάμερες τα εξής: «Για ακόμη μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι».

Το ψυχικό της σθένος συγκίνησε χιλιάδες χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στην Ιωάννα, καταδικάζοντας από την άλλη την 36χρονη δράστιδα, η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

«Εμένα μου φαίνεται πολύ όμορφη. Μια κοπέλα που ντύθηκε όμορφα και με στυλ χωρίς να τα παρατάει. Πόση μαγκιά θέλει αυτό που έκανε. Μαθήματα ζωής κάθε μέρα», «Σε μία εποχή που όλες με φίλτρα, εφαρμογές κτλ, προσπαθούν να καλύψουν τα πιο μικρά ψεγάδια κ ατέλειες, βγαίνει μια Ιωάννα, με κότσια!!!!! Χωρίς κανένα κόμπλεξ αλλά με καρδιά και ψυχή.. Εύγε!!», «Θαυμάζω τη δύναμη αυτής της κοπέλας! Δεν έχω λόγια για το σίχαμα που της έκανε αυτό το κακό», σχολίασαν χρήστες του Twitter.

«Εγώ σήμερα δεν είδα απλά μια κοπέλα με προσωπίδα. Είδα την πιο κομψή, την πιο όμορφη και την πιο γενναία κοπέλα! Τα μάτια λένε πολλά. Και σήμερα τα μάτια της έλεγαν “Είμαι εδώ! Ήρθα» και «Πανέμορφη και λεβέντισσα !.. Μίλησε η ψυχή η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια σου! Η Παναγία θα σου δώσει δύναμη! Η άλλη ακόμα και σήμερα θα σε ζήλεψε!!!!» ανέφεραν άλλοι χρήστες στο Twitter για την Ιωάννα.

 

 

 

 

 

«Η δύναμη ψυχής, η γενναιότητα και το θάρρος της Ιωάννας είναι αξιοθαύμαστα και αποτελούν μάθημα ζωής για όλους!» έγραψε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Παράλληλα, δεν έλειψαν σχόλια καταδίκης-αποδοκιμασίας για την 36χρονη κατηγορούμενη, η οποία, όπως έχει ομολογήσει, έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα, αναγκάζοντάς την να υποβληθεί σε μια σειρά διαδοχικών επεμβάσεων σε πρόσωπο και σώμα προκειμένου να αποκαταστήσει μέρος των ζημιών που υπέστη.

«Και αυτό το Τέρας θα βγει σε λίγα χρόνια και θα κάνει την ζωή της. Η ζωή της Ιωάννας καταστράφηκε», «Αυτή είναι η Έφη Κακαρατζούλα κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας επειδή νόμιζε ότι θα χάσει το γκόμενό της και της έκαψε το πρόσωπο! Τόσο απλά, τόσο ψυχρά…! Το πολύ σε 3 χρονάκια θα είναι έξω και θα κυκλοφορεί ανάμεσα μας! Σκουπίδι!» και «Διαβάζω συχνά «μάθετε στα αγόρια σας να σέβονται τις γυναίκες».. Πάρα πολύ σωστό. Όμως πρέπει και τα κορίτσια να σέβονται εξίσου τις γυναίκες. Να μην τα κάνουμε κακομαθημένους και εγωκεντρικούς ανθρώπους που κάνουν τέρατα από καθαρή ζήλια» σημειώνουν χαρακτηριστικά.