Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας - Στην οδό Μητροπόλεως

Δύο δράστες με Καλάσνικοφ και πιστόλι. Φορούσαν βερμούδες και T-Shirts,

Ένοπλη ληστεία έγινε σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως, το μεσημέρι της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ληστεία έγινε νωρίς το μεσημέρι, σήμερα Τρίτη, στην οδό Μητροπόλεως 53 όταν δύο άτομα εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλων, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κατάφεραν να διαφύγουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δράστες έφεραν βαρύ οπλισμό και ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες. Από την αστυνομία γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-09/listeia-trapeza-kentro-athinas.jpg.webp?itok=q4bQ5VeQ

Οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και πιστόλι οι δύο δράστες, που διέφυγαν και καταζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν επίσης στο γεγονός πως οι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα φορώντας βερμούδες και κοντομάνικα, με τον έναν να κρατά Καλάσνικοφ και τον άλλο πιστόλι.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο είχε χαρακτηριστικό τατουάζ στο πόδι και σημειώνεται πως διέφυγαν πεζή.

Από την αστυνομία γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και παράλληλα, κοιτάζουν υλικό από τις κάμερες.