Αμφιλοχία: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ σε μεταφορά 330 κιλών χασίς

Σημαντικό πλήγμα στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών πέτυχαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, καθώς εντόπισαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 330 κιλά χασίς.

Για την υπόθεση συνελήφθη 51χρονος (Έλληνας), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της Αμφιλοχίας, αστυνομικοί της εν λόγω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Άρτας και του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο 51χρονος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του βρήκαν 14 ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 128 δέματα ακατέργαστου χασίς, συνολικού βάρους 334 κιλών και 732 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης αποτελεί σημαντικό στέλεχοςοργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα μας από την Αλβανία μεγάλων ποσοτήτων χασίς, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.