Σε αυτοκτονία αποδίδει η Ιατροδικαστής τον θάνατο του Διοικητή Α.Τ. Ερέτριας

Σε αυτοκτονία αποδίδεται τελικά ο τραγικός θάνατος του 29χρονου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος στην Ερέτρια ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη το βράδυ, μέσα στο αυτοκίνητό του, με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema, μετά και την ιατροδικαστική εξέταση από την Ιατροδικαστή κ. Σπηλιοπούλου, ο 29χρονος διοικητής έδωσε τέλος στη ζωή του.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-08/astinomia-peripolika-sirines-eretria.jpg.webp?itok=VLlL4vf2

Το χρονικό του αναπάντεχου αυτού δράματος

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 χθες το μεσημέρι. Η σύζυγος του, με την οποία μάλιστα είχαν αποκτήσει τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί, τον αναζητούσε αγωνιωδώς, καθώς ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Εύβοια: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος  Ερέτριας – Τα σενάρια που ερευνώνται | Έθνος

Λίγο μετά τις 21.15 ο 29χρονος Παναγιώτης Μπακούτης, εντοπίστηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

Θρίλερ στην Ερέτρια: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος του διοικητή του Αστυνομικού  Τμήματος – Τι εξετάζει η Αστυνομία - eretikos.gr

Πώς περιγράφουν οι συνάδελφοί του, τον 29χρονο διοικητή τους

Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, είχε προϋπηρεσία στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ τα τελευταία δυο χρόνια διατελούσε χρέη διοικητή στην Ερέτρια.

Συνάδελφοι του, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα.

Μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, τηλεφωνούσε σε συναδέλφους για τον συντονισμό της αστυνομίας για μια μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου που θα γινόταν το ερχόμενο Σάββατο.

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στο σημείο κατάφερε ερευνώντας διεξοδικά και με ζήλο,  να λύσει μέσα σε λίγες μόνο ώρες το μυστήριο του θανάτου του νεαρού διοικητή.