Ομολόγησε ο δολοφόνος του 39χρονου κτηνοτρόφου στην Κρήτη

Ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, ο δολοφόνος του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά της Κρήτης. Η δολοφονία έγινε εν ψυχρώ με πέντε σφαίρες από καραμπίνα, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο δολοφόνος του 39χρονου είναι ένας άντρας από τη Ρουμανία,  που εργαζόταν για λογαριασμό του κτηνοτρόφου στη Μεσαρά και είχε προσαχθεί για να καταθέσει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δολοφόνος του 39χρονου διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας.

Κρήτη: Αυτός είναι ο κτηνοτρόφος που δολοφονήθηκε στη Μεσαρά [εικόνες] |  ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Ο δράστης, φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, επικαλούμενος ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους που επικαλείται το cretalive.gr, ο Ρουμάνος φέρεται να ισχυριστεί ότι δέχτηκε κι αυτός πυρά από τον δολοφόνο του αφεντικού του, επιχείρησε δηλαδή να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών, παρουσιάζοντας και τον εαυτό του ως θύμα, ένας ισχυρισμός που δεν έπεισε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον έθεσαν από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιό τους.