Συγκλονίζουν οι συγγενείς του 9χρονου στη Ζάκυνθο: «Έφυγε το αγγελούδι μας» (Video)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Τσιλιβή Ζακύνθου μετά τον τραγικό θανάτο του 9χρονου αγοριού την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, όταν το άτυχο παιδί, ενώ έπαιζε κρυφτό, κοντά σε ξενοδοχείο, έπαθε ηλεκτροπληξία.

Θυμίζουμε ότι ο μικρός έπαιζε με τους φίλους όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις μονάδες κλιματιστικών του ξενοδοχείου και τον «χτύπησε ρεύμα». Το δυστύχημα συνέβη καθώς μια από τις μονάδες είχε διαρροή ρεύματος με αποτέλεσμα να χτυπήσει και τελικά να σκοτώσει το 9χρονο αγοράκι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και μετέφερε, χωρίς σφυγμό, το παιδί στο νοσοκομείο.

Ζάκυνθος: Λύγισαν οι συγγενείς του 9χρονου - «Το μεγαλώσαμε με θυσίες και  μας το έφεραν νεκρό» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Συγκλονίζουν οι συγγενείς του 9χρονου

Μιλώντας στο IonianTV, συγγενής του 9χρονου παιδιού δήλωσε καταρρακωμένος από την απώλειά του. «Χάσαμε το μικρό μας. Το παιδί έπαιζε με τα άλλα τα παιδάκια. Βρήκαμε το παιδί πεθαμένο. Το ασθενοφόρο άργησε πολύ να έρθει, όμως ίσως να ήταν ήδη αργά για να γίνει κάτι. Δεν έχω λόγια. Μας έφυγε ένα αγγελούδι. Το παιδί το είχαμε μεγαλώσει υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολα μεγάλωσε. Ήρθε στη ζωή πολύ μικρός. Έχουμε κάνει πολύ αγώνα για αυτό το παιδί και έφυγε άδικα», είπε.

Ενώ, ένας άλλος συγγενής δήλωσε: «Ο ιδιοκτήτης εκεί που έγινε το ατύχημα είναι στο Τμήμα, όμως ο αδερφός του είναι εδώ. Και μου έκανε εντύπωση πως δεν ήρθε ούτε μια στιγμή να να μας μιλήσει. Να πει συλλυπητήρια».

Δείτε το Video:

Υπενθυμίζεται πως οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ζακύνθου προκειμένου να απολογηθούν. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, έναν ηλεκτρολόγο και έναν ψυκτικό.

Το 9χρονο παιδάκι με καταγωγή από την Αλβανία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα. Στο σημείο έχει φθάσει πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη συγκεκριμένη μονάδα του air condition.