Τραγωδία στην Ζάκυνθο: 9χρονος νεκρός από ηλεκτροπληξία - Τρεις συλλήψεις

Το άτυχο παιδί έπαιζε δίπλα σε κλιματιστικό με διαρροή ρεύματος.

Απίστευτη τραγωδία στην Ζάκυνθο με 9χρονο αγόρι να χάνει την ζωή του το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου 2021,  από ηλεκτροπληξία.

Το άτυχο παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρει η «Ημέρα Ζακύνθου» κάποιο απ’ αυτά τα κλιματιστικά, ωστόσο, παρουσίασε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε πάνω του, σκοτώθηκε ακαριαία. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή, βυθίζοντας τη μικρή κοινωνία στη θλίψη.

Το άτυχο παιδί με καταγωγή από την Αλβανία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Στο σημείο της τραγωδίας έφτασε και η Αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο χώρο του οποίου έχασε τη ζωή του το 12χρονο αγόρι.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-08/air-condition-zakynthos.jpg.webp?itok=W8k_kIpc

Τρεις συλλήψεις – Πραγματογνώμονας κάνει έλεγχο για διαρροή ρεύματος

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες της Aστυνομίας για τον τραγικό θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ζακύνθου προκειμένου να απολογηθούν. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, έναν ηλεκτρολόγο και έναν ψυκτικό. Θυμίζουμε ότι ο μικρός έπαιζε με τους φίλους όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις μονάδες κλιματιστικών του ξενοδοχείου.

Μια από τις μονάδες είχε διαρροή ρεύματος με αποτέλεσμα να χτυπήσει και τελικά να σκοτώσει το 9χρονο αγοράκι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, αλλά το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του.

Το 9χρονο παιδάκι με καταγωγή από την Αλβανία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο σημείο έχει φθάσει πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του αιρ κοντίσιον.