Άγριο έγκλημα στις Σέρρες: Νεκρός 20χρονος - Τον μαχαίρωσε 21χρονος σε πλατεία οικισμού

Άγριο έγκλημα το μεσημέρι της Τρίτης 10 Αυγούστου στις Σέρρες, με θύμα νεαρό περίπου 20 ετών, τον οποίο μαχαίρωσε 21χρονος, μέσα σε κεντρική πλατεία στον οικισμό της Άνω Καμήλας στις Σέρρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το voria, το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε νωρίς τα ξημερώματα, γύρω στη μια και τέταρτο, σε ένα παρκάκι όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων ήταν εκεί και μερικοί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, για άγνωστο- μέχρι στιγμής- λόγο.

https://www.dikaiologitika.gr/images/2021/08/eglima_serres_fwtografies_ert_1.jpg

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει μαχαίρι και να το καρφώσει στην καρδιά του 20χρονου θύματος, όπως αναφέρεται στην κρατική τηλεόραση.

Ο 21χρονος δράστης του άγριου εγκλήματος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τις αρχές να τον αναζητούν ενώ ψάχνουν και το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον 20χρονο.

Κάτοικοι αναφέρουν ότι άκουσαν φωνές την ώρα που σημειώθηκε το άγριο έγκλημα, σημειώνοντας ωστόσο πως συχνά πηγαίνουν στο εν λόγω πάρκο άτομα νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το iefimerida.gr, ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.