Το 8ο θύμα γυναικοκτονίας η 47χρονη στο Ρέθυμνο - Θλίψη για τη Σταυρούλα, που δολοφονήθηκε πισώπλατα (Εικόνες)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από την δολοφονία της 47χρονης μητέρας δύο παιδιών στο τουριστικό χωριό Πάνορμο. Δράστης του στυγερού εγκλήματος ένας 49χρονος που μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Φωτογραφίες από τη 47χρονη Σταυρούλα, το 8o θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα και το δεύτερο στην Κρήτη για το 2021 δημοσιεύει το cretapost. Η 47χρονη Σταυρούλα από το Πάνορμο Ρεθύμνου είναι το 8ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα και το 2ο στην Κρήτη για το 2021, ένα γεγονός, που έχει σκορπίσει θλίψη και οργή στην τοπική κοινωνία της όμορφης τουριστικής πόλης της Κρήτης.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-08/rethymno-thyma-dolofonias-minimata2.jpg.webp?itok=bEimWblu

Η 47χρονη ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή του Ρεθύμνου όπου ζούσε με τα δυο παιδιά της και διατηρούσε στο τουριστικό επίσης Πάνορμο, επιχείρηση με fish spa.

Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που επίσης δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Αυτή είναι η 47χρονη που εκτέλεσε με καραμπίνα... | Ελλάδα Ειδήσεις

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος ήθελε ερωτικά την άτυχη γυναίκα και δεν μπορούσε να αποδεχθεί το γεγονός, ότι εκείνη τον είχε απορρίψει και ίσως αυτή να ήταν η αφορμή του φονικού.

Στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν, συγκλονισμένοι για το τραγικό και τόσο αναπάντεχο και πρόωρο τέλος της.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-08/rethymno-thyma-dolofonias-minimata.jpg.webp?itok=kbnXixwJ

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-08/rethymno-thyma-dolofonias-minimata1.jpg.webp?itok=hXKn2e8W

Το χρονικό της τραγωδίας

Το φρικτό έγκλημα διεπράχθη το απόγευμα της Κυριακής, στο παραθαλάσσιο θέρετρο Πάνορμο, βόρεια του Ρεθύμνου.

Ο 49χρονος επισκέφτηκε την επιχείρηση της 47χρονης και με κυνηγετική καραμπίνα και την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας, ενώ ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Επικράτησε πανικός με ασθενοφόρα και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο.

Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο της.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Λίγη ώρα αργότερα το όχημα του εντοπίστηκε. Εκείνος ήδη, είχε στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό του και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Πλέον ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας, νοσηλεύεται και βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

 

Πηγή: cretapost