Για 2 νέες υποθέσεις βιασμών απολογείται ενώπιον της Ανακρίτριας ο Δ. Λιγνάδης

Αντιμέτωπος με δύο νέες κατηγορίες βιασμού οδηγείται σήμερα ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας, από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται, ο σκηνοθέτης- ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης που παραμένει προσωρινά κρατούμενος για υποθέσεις σεξουαλικής βίας, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου είναι αντιμέτωπος με δύο καταγγελίες που αφορούν βιασμό ενός ανηλίκου, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης και ενός ενήλικου, οι οποίες μετά από εισαγγελική έρευνα οδήγησαν στην άσκηση νέας ποινικής δίωξης για σεξουαλική βία.

Στην ανακρίτρια ο Λιγνάδης για δύο νέες κατηγορίες βιασμού: Πήρε προθεσμία  για να απολογηθεί στις 8 Ιουλίου | Hellasjournal.com

Το κατηγορητήριο που καλείται να αντικρούσει ο καλλιτέχνης αφορά την καταγγελία 24χρονου σήμερα άνδρα, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι πριν επτά χρόνια βιάστηκε από τον καλλιτέχνη δύο φορές και την μήνυση άνδρα για βιασμό που καταγγέλλει ότι υπέστη ,το 2018 που ήταν ενήλικος, στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο καλλιτέχνης που κρατείται για την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου κατά συρροή μετά από καταγγελίες δύο παθόντων, αρνείται όσα του αποδίδονται.