Ποια είναι η 52χρονη που έκρυβε τον Χρ. Παππά - Κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία

Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε η 52χρονη γυναίκα ουκρανικής καταγωγής, στο διαμέρισμα της οποίας στην περιοχή του Ζωγράφου εντοπίστηκε ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς.

Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία και σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, εφόσον της ασκηθεί ποινική δίωξη, αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την Ιρίνα Κρουσενίτσκα, Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, ομοϊδεάτισσα του υπ’ αριθμόν 2 της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα είχε ενεργό πολιτική δράση στον συγκεκριμένο χώρο, ούσα υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Ηλία Κασιδιάρη.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-07/oykrani.jpg.webp?itok=MevbGH-3

Της ασκήθηκε Ποινική Δίωξη: Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο

Την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία απήγγειλε ο Εισαγγελέας στην 52χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας στην περιοχή του Ζωγράφου συνελήφθη ο φυγόποινος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Χρήστος Παππάς.

Η 52χρονη, ουκρανικής καταγωγής, που έχει αναπτύξει πολιτική δράση στον χώρο που κινείται η Χρυσή Αυγή, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της παραπέμφθηκε σε δίκη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.